VÅRA INVESTERINGAR 

Här presenterar vi våra aktuella investeringar, de företag vi arbetar tillsammans med och utvecklar. Längre ned presenterar vi också de företag vi tidigare investerat i och arbetat med.
Om du vill veta mer om våra investeringar eller är intresserad av ett sammarbeta är du mer än välkommen att kontakta oss.

Strömsdals Kök & Interiör AB

Strömsdals Kök & Interiör AB tillverkar högklassig inredning för kök, badrum och förvaring. All tillverkning görs kundanpassad med kvalitetsmaterial i egen fabrik i Sjuhäradsbygden i Västergötland. Företaget har en lång historia som sträcker tillbaka till 1928 och sedan slutet av 1940-talet har man levererat kök till Sverige, Norge och Danmark.

För kontinuerlig tillväxt och lönsamhet arbetar man ständigt med att bygga sitt varumärke och förädla sitt genomarbetade koncept. Däri ligger kundvård tillsammans med ett idogt kvalitets- och miljötänkande.

www.stromsdalkok.se

Ferroprotect AB

FerroProtect startades 1947 och bedriver verksamhet inom ytbeläggning med specialitet på teknisk ytbehandling med unika krom och förnicklingsmetoder. Kunderna finns bland annat inom sektorer som fordonsindustrin, marina mil- jöer, VVS, medicin, energi, offshore, hydraulik samt inredning. Företaget har i dag 16 anställda och verkar i lokalerna i Göteborg.

www.ferroprotect.se

I Dig Denim

I Dig Denim är ett klädmärke som lanserades 2010 med affärsidén att erbjuda barn väldesignade kläder av hög kvalitet i denim. De första kollektionerna bestod främst av jeans och t-shirts men ganska snart adderades fler typer av plagg, både i denim och andra material. Idag finns hela kollektioner för Baby, Barn och Dam. I Dig Denim fick snabbt en lojal och trogen kundkrets runt om i världen. Kläderna säljs både genom retail och e-handel

idigdenim.com

Fiskaregården

Fiskaregården utvecklar och bygger bostäder med fokus på göteborgsregionen. Företaget bildades 2011 och fick sitt namn från företagets första projekt som hette just Fiskaregården. Hållbarhet, smarta planlösningar och hög kvalitet är målsättningar som genomsyrar företagets projekt. Fiskaregården arbetar kontinuerligt med att utveckla sitt koncept tillsammans med ledande arkitekter och andra samarbetspartner såsom kommuner och entreprenörer.

fiskaregården.se

Firephant

Med Firephant erbjuder vi konsumenter i Sverige och övriga världen ett designat brandsäkerhetskoncept som fungerar både som snygg inredningsdetalj och hjälpmedel för en säkrare och tryggare hemmiljö. Designen säkerställer att den placeras synlig och blir därmed tillgängligare i användarens hem.

Lansering november 2010

www.firephant.com

Tidigare investeringar / Exits

Envytech

Envytech erbjuder spetskompetens inom behandlingstekniker för förorenad mark, vattenrening och lösningar för områden förorenade med oexploderad ammunition (OXA). Envytech erbjuder även totalåtagande av saneringsprojekt och utför alla delar från myndighetskontakter, riskbedömning, markundersökningar, provtagningar, klassningsplaner, saneringsarbeten, flödeslogistik samt slutdokumentation till både kund och myndigheter.

envytech.se

 

MTIB

MTIB erbjuder heltäckande tjänster och totalåtaganden inom logistikoptimering, masshantering, avsättningsmöjligheter och saneringsprojekt. Fördelaktiga avtal med leverantörer av utrustning och tjänster samt erfarenheter av myndighetskontakter, behandlingstekniker och projektledning. Detta ger MTIB möjligheter att erbjuda både tekniska och ekonomiskt fördelaktiga lösningar för alla delar i en saneringsentreprenad.

www.mtib.se

 

Cobranova

Med vår redesign av Kobran önskar vi skapa en snyggt designad telefon med modern teknik som baseras på en välkänd modell. Den nya Kobran blir en designartikel i ditt hem som åter skapar en mer intim och personlig relation mellan telefon och människa.

Got Invest har utvecklat och redesignat den gamla Kobra telefonen och har fått licensen/försäljningsrättigheterna av LM Ericsson för en ny global lansering.

 

Begagnatbörsen

Begagnatbörsen ska erbjuda marknaden en attraktiv sälj- och köpplats på nätet som är anpassad för såväl företag som privatpersoner. Begagnatbörsen ska vara en god bidragsgivare till välgörenhet och verka långsiktigt för en bättre miljö.