Våra investeringar

I Dig Denim

Med I Dig Denim vill vi erbjuda alla barn ett nytt och väldesignat klädmärke av hög kvalitet i denim.

Lansering mars 2010

Läs mer

Kobran

Med vår redesign av Kobran önskar vi skapa en snyggt designad telefon med modern teknik som baseras på en välkänd modell. Den nya Kobran blir en designartikel i ditt hem som åter skapar en mer intim och personlig relation mellan telefon och människa.

Got Invest har utvecklat och redesignat den gamla Kobra telefonen och har fått licensen/försäljningsrättigheterna av LM Ericsson för en ny global lansering. 

Ursprungsmodellen av Kobran lanserades 1956 och såldes i ca 2,5 miljoner exemplar världen över. 

Affärspartner och designer är Lars Wettre.
Lars och Kobraprojektet kan du läsa mer om på www.wettre.se.

Lanseringsambition december 2011

Läs mer

 

 

 

 

Firephant

Med firephant erbjuder vi konsumenter i Sverige och övriga världen ett designat brandsäkerhetskoncept som fungerar både som snygg inredningsdetalj och hjälpmedel för en säkrare och tryggare hemmiljö. Designen säkerställer att den placeras synlig och blir därmed tillgängligare i användarens hem.

Lansering november 2010

Läs mer

Fiskaregården

Uppe på klippan hittar du Källö-Knipplas mest magnifika läge. Hela Västerhavet breder ut sig nedanför och i norr skymtar Marstrands välkända silhuett. Här uppe bygger vi ett antal moderna åretruntboenden i form av 2-planshus med terass och uteplats, förråd och parkering. Husen präglas av kvalitetstänkande, från grund till taknock, med genomgående öppen planlösning och ljusinsläpp från båda håll. Om du vill, kan du snart kalla den här utsikten för din egen.

Läs mer

BegagnatBörsen

Begagnatbörsen ska erbjuda marknaden en attraktiv sälj- och köpplats på nätet som är anpassad för såväl företag som privatpersoner. Begagnatbörsen ska vara en god bidragsgivare till välgörenhet och verka långsiktigt för en bättre miljö.

Läs mer